Doe mij maar publiek!

2,5 jaar C Major! Krijg ons boek ‘De C Major Manual’ gratis

Nog tijdens de Corona crisis zijn we samen het ondernemersbootje in gestapt! En nu 2,5 jaar later hebben we onze missie wel goed voor de bril! Producing Cultural Impact!

C Major helpt en faciliteert collega musici, verenigingen, koren, artiesten en professionele muziekensembles in de breedste zin van het woord met de productionele kant van het optreden. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd optreden. Van publiciteit tot en met ticketverkoop, van strategie tot en met e-commerce. Wij weten als musici uiteraard als geen ander wat er bij komt kijken om een optreden tot een succes te maken!

En dat is natuurlijk mooi, maar daar houdt het voor ons niet op. Wij hebben ons zelf ten doel gesteld dat wij heel graag onze collega’s willen helpen met hetzelfde! Daarbij hebben we een mission statement geformuleerd. Producing Cultural Impact! En hoe kunnen wij nu beter helpen dan met het delen van onze kennis? De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan onze eigen methode. Wat wij geleerd hebben in meer dan 25 jaar concerten, optredens en evenementen organiseren, hebben we verwerkt in onze eigen handboek voor succesvolle evenementorganisatie!

We schreven het handboek eigenlijk gewoon voor onszelf

We hebben gemerkt dat we bij elke productie, of het nu groot is of klein, dezelfde vragen tegenkwamen. En telkens doorlopen we dezelfde faseringen. Tijdens een van de twee wekelijkse planningssessies vroegen wij ons af of we niet eens een checklistje konden maken van wat we zelf moeten doen. Al geruime tijd zagen we de steeds terugkerende thema’s en de verschillende fases van een project. We misten overzicht en een praktische Tool om deze processen goed te managen. Werken vinden we uiteraard heerlijk, maar zodra we twee keer hetzelfde moeten doen, denken we al vrij snel, “en hoe kunnen we dit zo efficiënt mogelijk automatiseren?”

Aldus gingen we aan de slag om alle taken, vragen, hobbels en uitdagingen die wij als producent maar enigszins tegenkomen op te gaan schrijven. Na drie maanden van schrijven, brainstormen, inleven en uitwerken, herlezen enzovoorts, was ons eigen handboek klaar! We zijn enorm trots op de C Major Manual en we verwachten dat iedereen die maar iets organiseert op het gebied van muziekevenementen er zijn of haar voordeel mee gaat doen!

Tegelijkertijd werkten we aan een serie van meer dan 10 bijlagen/downloads, (sheets in Word en Excel) die het handboek een zeer bruikbare en vriendelijke methode maakt. We vinden het uiteraard dan ook een geslaagd document om daadwerkelijk goede stappen te zetten bij het organiseren van een project. En nu komt het mooiste! Omdat we trouw zijn aan onze missie en onze overtuiging geven we de lezers en geïnteresseerden de kans om het werkboek nu gratis te ontvangen! (Wij betalen het boek, jij betaalt slechts de verzendkosten).

Producing Cultural Impact! Wij willen de komende jaren een stevige bijdrage leveren aan het produceren (en ook creëren) van impact momenten. Een muzikale beleving die uniek, speciaal en bijzonder is. Een avond om niet snel te vergeten, een prachtig moment een liefdevol of hoopvol concert! Dat is wat wij ons publiek, maar ook zeker onze collega’s toewensen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de C Major Manual? Of wil je ons boek ontvangen? Check hier onze actie >>>

Wil je op de hoogte blijven van onze blogs, nieuws en kortingsacties? schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang automatisch bericht! Ja, ik schrijf me in!>>>

Leave a Comment