Evenement Checklist

A.K.A. De C Major Helicopterview Checklist

Producing Cultural Impact is onze mission statement. Naast het maken van mooie dingen vanuit onze eigen artistieke overtuiging helpen wij met C Major Creative Productions het culturele werkveld bij het maken van Culturele Impact. Oftewel, hoe zorg je er voor dat een muziekvoorstelling, concert of evenement op elk front een geslaagd evenement wordt?

Elke artiest, muziekvereniging, koor, ensemble of orkest wil heel graag mooie optredens verzorgen. Je wilt als muziekliefhebber of professional dat je mensen kunt raken met jouw muziek. Dit is een van de kerntaken van de artiest uiteraard. En wat is dan echt het allerbelangrijkste? Iets wat je echt niet moet vergeten te doen?

Succesvolle evenement organisatie

Juist, je moet er voor zorgen dat je ook daadwerkelijk het juiste publiek in de zaal hebt! Hoe goed je ook speelt of hoe mooi jouw concertprogramma ook is. Zonder publiek komt jouw mooie boodschap niet aan.

Wanneer je dit echt wilt realiseren, dan hebben wij de perfecte tool voor je! Een tool die wij speciaal ontwikkeld hebben voor onszelf op basis van jarenlange ervaring als producten. En dit gaan wij nu delen met iedereen die dit ook wil. Met jou! 

De Evenement Checklist is een volledige en complete evenement checklist waar alle punten in vermeld staan die jij moet weten wanneer je een concert, optreden of muziekvoorstelling (of theater) gaat organiseren! Wanneer je gaat voldoen aan zowel de artistieke waarden én de organisatorische daadkracht, dan is succes gegarandeerd.

Muziekproject eenvoudig organiseren

Deze checklist neemt jou in 16 eenvoudige stappen mee van het begin van jouw project tot aan de succesvolle afronding. Een project wordt onderverdeeld in 4 categorieën en 4 fases. Deze checklist neemt je per fase van jouw project mee door alle 4 projectcategorieën. Je mist niets meer waardoor je ten alle tijden goed beslagen ten ijs zult komen!

Na het uitbrengen van onze complete C Major Manual – Handleiding voor succesvolle evenementorganisatie – bieden we nu ook de losse checklist aan voor slechts €7,-. Speciaal voor jou, als een concertorganisator met enige ervaring.

Mocht je meer willen weten over de checklist of onze C Major Manual, laat het ons gerust weten. De complete methode inclusief alle downloads behorende bij C Major Manual is verkrijgbaar voor €157,- in onze shop via deze link.

Succes met het organiseren van je eerstvolgende muziekevenement!

Leave a Comment