Over C Major

C Major Creative Productions is opgericht in 2020 door twee producten en makers van podiumkunst, Elisabeth Hopman en Martijn C. Veenstra. Hun creatieve denkkracht en ondernemende skills bundelen zij 🌈 om impact te maken met muziek!

C Major 🎶 is het bedrijf waarin hun passie voor muziek, cultuur en podiumkunst vrij kan stromen en zorgt voor nieuwe muziek, podiumkunst en creatieve duurzame vernieuwingen. Hun muzikaliteit verbinden zij met hun maatschappelijke missie. Zo creëren zij nieuwe kunst waar het nodig is en waar het ontstaat. Waar muziek, leven en liefde ❤️ bij elkaar komen, ontstaat een nieuwe C Major beleving.

Samen hebben wij C Major Creative Productions opgericht. Dit was in oktober 2020, midden in de Corona-crisis. Een tijd waarin het voor velen van ons overleven was en bijzonder lastig om aan het werk te blijven in onze sector. Vanuit de ambitie om onze muziek te blijven aanbieden op het hoogste niveau voor iedereen die wil en bereid is dit mee te maken. Met C Major Creative Productions helpen wij de sector, de artiesten, overheden en culturele organisaties om de impact te creëren die nodig is. Dit doen wij middels het faciliteren van een aantal nieuwe diensten en producten die artiesten, kunstenaars en musici nodig hebben om hun kunst en muziek optimaal over te brengen aan hun publiek.

Samen bundelen we onze jarenlange ervaring op het gebied van de uitvoerende podiumkunsten, organisatie van concerten en festivals en het realiseren van nieuwe producties, tot een nieuw en krachtig productiehuis! Voor musici, door musici. Wij weten wat het inhoudt de muziek bij ons publiek te brengen én wellicht nog belangrijker, wat daarvoor nodig is anno nu!

Onze propositie! 🤝

C Major biedt een krachtig pakket aan ondersteuning voor de kunst- en cultuursector. De focus ligt op muziek, want dat is wie wij zijn!

Professioneel, Topkwaliteit en Culturele Impact

C Major | Tickets & Shop biedt een fullservice ticketsysteem met de focus op een drempelloze ticketverkoop, met veel extra’s zoals, merchandising en donatie opties voor extra cultuur support! 💪🏻

C Major | Organisatie & Promotie biedt een uitgebreid pakket van services welke jou ondersteunen en helpen met het maken, organiseren en funden van jouw evenement, concert of festival. Samen werken we aan jouw bijzondere uitvoering of concert, gegarandeerd een top event 🥳

C Major | Creative Solutions biedt onze volledige creativiteit 🌈 en denkkracht welke wij inzetten om samen met culturele organisaties, overheden en bedrijven te zoeken naar nieuwe oplossingen voor de uitdagingen van de 21e eeuw. Creativiteit, ondernemerschap gecombineerd met een heldere toekomstvisie zorgen voor inzicht in nieuwe wegen en optimale oplossingen 💡