Over C Major

Wij zijn Martijn Veenstra en Elisabeth Hopman. Twee musici die hun creatieve denkkracht en ondernemende skills bundelen🌈 in C Major Creative Productions. C Major 🎶 is het bedrijf waarin hun passie voor muziek, cultuur en podiumkunst de vrij kan stromen en kan zorgen voor nieuwe muziek, podiumkunst en creatieve duurzame vernieuwingen. Onze muzikaliteit verbinden we met onze maatschappelijke missie. Zo creëren we nieuwe kunst waar het nodig is en waar het ontstaat. Waar muziek, leven en liefde ❤️ bij elkaar komen, ontstaat een nieuwe C Major beleving.

Wij hebben samen C Major Creative Productions opgericht (in oktober 2020, midden in de Corona-crisis) vanuit de ambitie om onze muziek te blijven aanbieden op het hoogste niveau voor iedereen die wil en bereid is dit mee te maken. In C Major Creative Productions faciliteren wij een aantal diensten en producten die artiesten, kunstenaars en musici nodig hebben om hun kunst en muziek goed over te brengen aan hun publiek.


Samen bundelen we onze jarenlange ervaring op het gebied van de uitvoerende podiumkunsten, organisatie van concerten en festivals en het realiseren van nieuwe producties, tot een nieuw en krachtig productiehuis! Voor musici, door musici. Wij weten wat het inhoud de muziek bij ons publiek te brengen én wellicht nog belangrijker, wat daarvoor nodig is anno nu!

Onze propositie! 🤝

C Major biedt een krachtig pakket aan ondersteuning voor de kunst- en cultuursector. De focus ligt op muziek, want dat is wie wij zijn!

C Major | Tickets & Events biedt een fullservice ticketsysteem met de focus op een drempelloze ticketverkoop, met veel extra’s zoals, merchandising en donatie opties voor extra cultuur support! 💪🏻

C Major | Concerts & Festivals biedt een uitgebreid pakket van services welke jou ondersteunen en helpen met het maken, organiseren en funden van jouw evenement, concert of festival. Is jouw concept goed doordacht? Heb jij ambitie en denk je in kansen en mogelijkheden? Dan wordt onze samenwerking gegarandeerd een succes. 🥳

C Major | Creative Solutions biedt onze volledige creativiteit 🌈 en denkkracht die wij inzetten om bedrijven en culturele organisaties te helpen zoeken én vinden van nieuwe oplossingen voor de uitdagingen die op ons pad komen. Creativiteit, ondernemerschap gecombineerd met een heldere toekomstvisie zorgen voor inzicht in nieuwe wegen de juiste oplossingen. 💡

Wil je weten hoe wij ons inzetten voor de kunst en cultuursector? En ben je benieuwd welke mooie dingen wij allemaal gaan maken? Sluit je dan aan bij onze GRATIS 📈 C Major Community en krijg de juiste informatie, nieuws, tips, kortingen én speciale aanbiedingen als eerste!