Tickets & Shop

Play Video

C Major Tickets & Shop biedt een fullservice ticketsysteem met de focus op een drempelloze ticketverkoop met veel extra’s zoals, merchandising en donatie opties voor extra inkomsten voor jouw doelen!

Onze high-end ticketservice met geïntegreerde webshop en donatiemogelijkheden geeft jou een krachtige tool in handen. Snel, betrouwbaar en veilige betalingen voor jouw concert / evenement. 

Betaalwijze

Betalingen kunnen worden gedaan met elke beschikbare betaaloptie.De klant kiest haar eigen vertrouwde betaalmethode! iDeal, Maestro, Visa, CreditCards, PayPal en Klarna achteraf betalen. Ook accepteren wij de Podium Cadeaukaart! Zo wordt jouw concert een kadootje voor iemand anders.

Informatievoorziening klanten

Via de automatische ticketing is de informatievoorziening geheel verzorgd en TOP geregeld. Optimale en vloeiende klantbeleving draagt bij aan de unieke concertbeleving en geeft vertrouwen aan de klant. Jouw publiek weet waar zij aan toe is. Via onze service heb jij geen last meer van miscommunicatie en teleurstellingen achteraf. 

Betaling op de dag van het evenement

Op de dag zelf ontvangen wij jouw publiek aan onze mobiele C Major Ticketshop Counter.

Dit is tevens perfect om na afloop van het evenement het publiek de mogelijkheid te bieden tot kopen van merchandise. Via ons mobiele kassa systeem betaalt iedereen op haar eigen manier. Pin, CreditCard, ApplePay én met contant geld.

Altijd en overal!

Wij maken gebruik van een eigen stabiele internetverbinding met een pro-support, zodat wij overal en altijd verbinding hebben met de betaaldiensten.

Geen zorgen voor jou?

Geen zorgen meer over betalingen, retourneringen, afzeggingen en eventuele discussies achteraf. Wel een helder overzicht van alle betalingen en een balans van opbrengsten en kosten. Binnen een aantal werkdagen overgemaakt op jouw rekening. Wel zo slim! 😉 

Voor een optimale klantbeleving. Snel, betrouwbaar en veilig ✅

Professioneel, Impact, Top kwaliteit