Tickets & Shop

Video afspelen

C Major | Tickets & Shop biedt een fullservice ticketsysteem met de focus op een drempelloze ticketverkoop met veel extra’s zoals, merchandising en donatie opties voor extra inkomsten voor jouw doelen! 💪🏻

Onze high-end ticketservice met geïntegreerde webshop en donatiemogelijkheden geeft jou een krachtige tool in handen. Snel, betrouwbaar en veilige betalingen voor jouw concert / evenement. 

Betaalwijze
Betalingen kunnen worden gedaan met elke beschikbare betaaloptie.De klant kiest haar eigen vertrouwde betaalmethode! iDeal, Maestro, Visa, CreditCards, PayPal en Klarna achteraf betalen. Ook accepteren wij de Podium Cadeaukaart! Zo wordt jouw concert een kadootje voor iemand anders.

Informatievoorziening klanten
Via de automatische ticketing is de informatievoorziening geheel verzorgd en TOP geregeld. Optimale en vloeiende klantbeleving draagt bij aan de unieke concertbeleving en geeft vertrouwen aan de klant. Jouw publiek weet waar zij aan toe is. Via onze service heb jij geen last meer van miscommunicatie en teleurstellingen achteraf. 

Betaling op de dag van het evenement
Op de dag zelf ontvangen wij jouw publiek aan onze mobiele C Major Ticketshop Counter. Waar wij na afloop de mogelijkheid bieden tot verkoop van merchandise. Via ons mobiele kassa systeem betaalt iedereen op haar eigen manier. Pin, CreditCard, ApplePay én met contant geld. Wij maken gebruik van een eigen stabiele internetverbinding met een pro-support, zodat wij overal en altijd verbinding hebben met de betaaldiensten.

En voor jou? Geen zorgen meer over betalingen, retourneringen, afzeggingen en eventuele discussies achteraf. Wel een helder overzicht van alle betalingen en een balans van opbrengsten en kosten. Binnen een aantal werkdagen overgemaakt op jouw rekening. Wel zo slim! 😉 

Voor een optimale klantbeleving. Snel, betrouwbaar en veilig ✅

Professioneel, Impact, Top kwaliteit

C Major | Organisatie & Promotie biedt een aantal effectieve tools en services, welke jou ondersteunen en helpen met het maken, organiseren en funden van jouw evenement, concert of festival.

Deze tools bieden wij in een viertal concrete pakketten aan waarmee wij artiesten, bands, orkesten, cultuurorganisaties, festivals of overige evenementen en producenten ondersteunen. Dit aanbod hebben we overzichtelijk en praktisch onderverdeeld in pakketten A t/m D. 

Pakket A, B en C. Van ticketservice en webshop met de juiste support naar ondersteuning op gebied van marketing, promotie en organisatie. Samen kijken we naar welk pakket het beste bij jouw vraag past. 

Pakket D is een exclusieve all-in deal. Van co-creatie naar eindresultaat. Een intensief en uitgebreid samenwerkingsproject waarbij wij samen staan voor het eindproduct.

Wij acteren op het snijvlak tussen de artistieke uitvoering en jouw publiek. Waar jouw publiek voelt: dit wordt een fantastische avond!

Op jouw weg naar…
Jij wilt dat alle aandacht naar jouw muziek mag gaan, jouw boodschap! Een bijzondere avond wordt magisch wanneer alles samenvalt als een zwitsers uurwerk! Jouw organisatie volledig ontzorgd geeft rust en ruimte voor de optimale prestatie. Een prestatie van wereldformaat, een uitvoering met impact!  

Geen zorgen meer over de organisatie
Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van concert/festival en evenementen organisatie. In de samenwerking met jou maken we een realistisch plan van aanpak, een goed en stevig draaiboek waarbij de details duidelijk in kaart zijn. 

C Major Support
Met onze C Major Support dienst ondersteunen wij jou en staan we je bij met de  organisatie en interim werkzaamheden. Wij begrijpen als geen ander dat het soms nodig is externe hulp in te schakelen. In tijden van topdrukte en tijdens of voorafgaand aan de uitvoering van producties zorgen wij voor extra organisatiekracht!

Doelgerichte promotie
Ook in de aanloop naar het evenement toe zijn wij er voor jou. Samen werken we aan een degelijke doelgroepgerichte pr campagne zodat jouw publiek zeker weet dat er iets bijzonders staat te gebeuren. Kanalen: Facebook /Instagram, persberichten, uitkrantjes en overige reclame uitingen. 

Ervaring en verkoop op de dag van het evenement
Op de dag zelf ontvangen wij jouw publiek aan onze mobiele C Major TicketCounter. Wij zorgen dat het ticket wordt gescand en dat uw publiek zich welkom voelt en wordt begeleid naar de juiste plekken en locatie (Crowd Control). Tevens bieden wij live en realtime informatie over het evenement via onze digitale informatiescherm. Na afloop bieden we in de mobiele TicketCounter en Shop de mogelijkheid tot verkoop van merchandise.

Samen maken wij jouw bijzondere uitvoering tot een magische avond! 🚀