Verruiming coronamaatregelen zorgt voor run op kaarten C Major Festival

Een grote opluchting voor ons als organisatie en onze meewerkende artiesten van het C Major Festival in Grolloo is de verruiming van de maatregelen omtrent Corona. Waar er eerst nog slechts enkele bezoekers bij de concerten aanwezig konden zijn, kunnen we nu gelukkig meer muziekliefhebbers ontvangen op onze toplocatie.Het fijne is dat we de prijs zo hebben kunnen aanpassen dat het concertarrangement nu voor een breed publiek toegankelijk is geworden.

Voor het eerst zien we Erwin Java met zijn blues vrienden Sean Webster en Tollak Ollestad optreden in de Dorpskerk te Grolloo. Een ware primeur. Het belooft een muzikaal hoogtepunt te worden van de Erwin Java After Lockdown Travel Party. Een intiem concert op deze karakteristieke locatie. Wie erbij wil zijn moet wel snel zijn, want ondanks de verruiming, blijven de beschikbare plekken schaars. 

De zangeres Martijje komt met haar band en geeft een concert geheel in eigen drentsche stijl. Muziek, nieuwe liedjes en verhalen uit haar eerste boek: Rust, Reinheit, In De Maot!

Voor wie naar de wereldberoemde duitse fluitist Kersten McCall wil moet snel zijn. Deze populaire fluitist, eerste solo fluitist van het Koninklijk Concertgebouworkest, zal zondag 23 augustus een optreden verzorgen met een aantal internationale young professionals. In samenwerking met Kingma Flutes zal het concert geheel in het teken staan van muziek op het hoogste niveau.

Het Festival begint al bij de aankomst in Grolloo. De bezoekers worden hartelijk ontvangen bij Café Restaurant Hofsteenge. De ontvangst met koffie en lekkers wordt gevolgd door korte informatieve presentatie, waarna de gasten onder begeleiding naar de dorpskerk lopen, waar het concert plaatsvindt. Voor de liefhebber heeft Restaurant Hofsteenge in Grolloo een speciaal C Major Diner samengesteld. Een compleet verzorgde avond in de muziek hoofdstad van Drenthe en dé Blues Village van Nederland!